Amim van...

„Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!” (Theodore Roosevelt)

Teatroblog!!

2009. szeptember 09. 17:39 - *Rózsa*

 Lehet, nem szép tőlem, hogy eddig nem íram róla külön, de néhány hónapja elindult a kolozsvári BBTE színi karán tanuló teatrológusok blogja, amelyre a már megjelent publikációink kerülnek fel, elolvashatjátok kis bemutatkozó szövegeinket valamint megtudhatjátok, kit merre sodort a nagybetűs ÉLET szele, miután elhagyta az intézményt. Az oldal linkje egyébként már eddig is kint volt az ajánlott oldalak között :)

 Szerény személyemnek három írása van eddig fent, azok közül, amiket az önéletrajzomnál, publikációk cím alatt felsoroltam. Viszont van előadáskritika, fesztiválbeszámoló, interjú tanulmány és szakdolgozat – mindenki válogathat ízlése és kedve szerint. Én csak ajánlani tudom, és nem csak azért, mert jómagam is benne vagyok!


 Más. Aki kicsit is szétnézett a blogon, az láthatta a saját oldalaimnál, hogy vagy egy Ruttkairól és Latinovitsról szóló lapom, idén lesz kétéves. Ezt most csak azért említem, mert

LATINOVITS ZOLTÁN MA LENNE 78 ÉVES!

Csak. Igazán élhetne, játszhatna még... Isten nyugosztalja!

Tulajdonképpen itt van köztünk. Lehetséges, hogy sokkal jobban, mintha élne. Mert amikor élt, akkor nem figyeltek rá annyira. És mindaz, amit Ő ránk hagyott, az maga az élet, mert tele van energiával, tele van gondolattal, erkölcsi és szellemi sugárzással (...)
(Ruttkai Éva)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemanrozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr571371417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása